Online Business Simplificat

#25 Cum faci primii tai 1.000 de abonați

February 18, 2021 Alexandra Ene
Online Business Simplificat
#25 Cum faci primii tai 1.000 de abonați
Show Notes

Eu cred că fiecare proprietar de afacere ar trebui să se concentreze pe două lucruri: să folosească social media la început, ca modalitate să își crească lista de e-mail, ca mai apoi să-i invite pe abonați  să se bucure de oportunitățile lor plătite, fie că sunt servicii, produse, sau resurse digitale. Voiam să vin cu un mini training astăzi aici în inbox-ul tău și să îți explic cum te poate ajuta o lista de e-mail indiferent de afacerea pe care o ai.

Nu cred că există vreun business care să nu beneficieze de o legătură directă cu clientul / audiența. Sper că asta să te inspire să începi să îți cresti lista de e-mail și să îți servești audiență la un alt nivel. 

 

Episodul de astăzi este sponsorizat de MPower Yoga. Încearcă clasa lor gratuită în fiecare sâmbătă de la 10:30. Mai multe detalii găsiți pe www.mpoweryoga.ro sau pe conturile de social media.

 

Pentru a primi episoade noi, te poți abona la newsletter pe alexandraene.com

Mă găsești pe Instagram aici: @alexandra_ene

Prefereri Facebook? Hai aici:@obsimplificat

Dacă ți-a plăcut episodul, ai putea să iei în vedere să lași un review pe Apple Podcast / iTunes? Durează mai puțin de 60 secunde și ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.

 

Support the show (https://www.buymeacoffee.com/alexandraene)