Online Business Simplificat

#25 Cum faci primii tai 1.000 de abonați

February 18, 2021 Alexandra Ene
Online Business Simplificat
#25 Cum faci primii tai 1.000 de abonați
Show Notes

Eu cred că fiecare proprietar de afacere ar trebui să se concentreze pe două lucruri: să folosească social media la început, ca modalitate să își crească lista de e-mail, ca mai apoi să-i invite pe abonați  să se bucure de oportunitățile lor plătite, fie că sunt servicii, produse, sau resurse digitale. Voiam să vin cu un mini training astăzi aici în inbox-ul tău și să îți explic cum te poate ajuta o lista de e-mail indiferent de afacerea pe care o ai.

Nu cred că există vreun business care să nu beneficieze de o legătură directă cu clientul / audiența. Sper că asta să te inspire să începi să îți cresti lista de e-mail și să îți servești audiență la un alt nivel. 

 

Descarca Gratuit 220 Resurse, Tool-uri, care să te ajute să îți faci un plan de business, tool-uri de marketing, design, content, business management.
lbs.alexandraene.com/220-resurse

Mă găsești pe Instagram aici: @alexandra_ene_
Prefereri Facebook? Hai aici: Alexandra Ene
Pentru a primi episoade noi te poți abona la newsletter pe alexandraene.com

*Dacă ti-a plăcut episodul, ai putea sa iei în vedere sa lasi un review pe Apple Podcast/ iTunes? Dureaza mai putin de 60 secunde si ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.

 

Support the show